Državno zrakoplovno modelarsko prvenstvo i Kup grada Vrlike u kategorijama F1ABCHQ

Državno prvenstvo uzrakoplovnom modelarstvu u kategorijama F1ABCHQ, u organizaciji AK ''Split'', održano je 8.8.2020. godine na Krbavskom polju. Na prvenstvu je sudjelovalo 17 natjecatelja.

U kategoriji F1A 1. mjesto osvojio je Marko Butković, 2. mjesto zauzeo je Matteo Pavichievaz, dok je 3. mjesto zauzeo Siniša Karić. Sveukupno je u kategoriji F1A sudjelovalo 9 natjecatelja, od čega 1 junior.

U kategoriji F1B 1. je mjesto osvojio Ante Franić, 2. mjesto osvojio je Igor Nišević, a 3. je mjesto zauzeo Vinko Tomljanović. Sveukupno je u kategoriji F1B sudjelovalo 5 natjecatelja, od čega 1 junior.

U kategoriji F1C 1. mjesto osvojio je Darijo Jermol, 2. mjesto osvojio je Boris Markušić, a 3. mjesto zauzeo je Željko Grepl.

U kategoriji F1Q 1. mjesto osvojio je Željko Grepl, dok je 2. mjesto osvojio Boris Markušić.

U kategoriji F1H 1. mjesto osvojio je Ivan Vukčević, 2. mjesto osvojio je Matteo Pavichievaz, a 3. mjesto zauzeo je Korado Pavichievaz.

Kup grada Vrlike uzrakoplovnom modelarstvu u kategorijama F1ABCHQ, u organizaciji AK ''Split'', održan je 9.8.2020. godine na Krbavskom polju. Na kupu je sudjelovalo 17 natjecatelja.

U kategoriji F1A 1. mjesto osvojio je Marko Butković, 2. mjesto zauzeo je Anddrew R. Barron, dok je 3. mjesto zauzeo Siniša Karić. Sveukupno je u kategoriji F1A sudjelovalo 10 natjecatelja, od čega 1 junior.

U kategoriji F1B 1. je mjesto osvojio Vinko Tomljanović, 2. mjesto osvojio je Boris Markušić, a 3. je mjesto zauzeo Igor Nišević. Sveukupno je u kategoriji F1B sudjelovalo 5 natjecatelja.

U kategoriji F1C i F1Q 1. mjesto osvojio je Željko Grepl, dok je 2. mjesto zauzeo je Boris Markušić, dok je u kategoriji F1H 1. mjesto zauzeo Ivan Vukčević.

Comments

Popular posts from this blog

DP u raketnom modelarstvu

ZLATO i SREBRO za reprezentativce HZS na Svjetskom prvenstvu u F3K kategoriji zrakoplovnog modelarstva

Pripreme PG reprezentacije u preletima